Om oss

Din välsorterade blomsterbutik i Ljungby.

Janssons Blommor är en blomsterbutik i Ljungby som erbjuder det där lilla extra. Med vårt stora sortiment och våra kunniga florister kan vi garantera att du alltid hittar det du söker i vår butik. Vi hjälper dig att arrangera stilfulla buketter för högtider, festligheter och vardagslyx. För hem och trädgård, kontors- och festlokaler har vi alltid något som passar!

 

Säg det med en Blomma!

Det finns många tillfällen i livet då man vill ge bort en blomsterbukett. för att säga förlåt, för att uttrycka glädje, säga att man älskar någon eller visa att man deltar i sorgen.Hos Janssons Blommor hittar du blommor för alla tillfällen, till högtid och vardag. Nästa gång du vill uttrycka något, men inte hittar orden, kom till oss så hjälper vi dig att säga det du behöver.

 

Vår kunniga och erfarna personal hjälper dig mer än gärna att komponera vackra och stilfulla buketter för all tillfällen. Oavsett om du vet precis vad du är ute efter, eller om du inte har någon aning, fixar vi ett arrangemang som passar för tillfället. Med blommogram och blomsterbud kan du skicka hälsningar över långa avstånd, något som alltid är uppskattat. Vi utför även alla slags sorgbinderier till begravningar.

 

Förutom ett rikt utbud av blommor och växter för hem, kontor eller trädgård, kan vi också erbjuda olika presentartiklar och tillbehör. Till exempel hittar du här ett brett sortiment av krukor, lätta att anpassa för alla typer av blommor och växter. Dessutom hittar du många glada och stilfulla högtidskort, vackra band och andra festtillbehör.

Välkommen in!